• Újszülött
YZ-056 Elektrolit Kondenzátor Szivárgási Áram Teszter Nagy Elektrolit Kondenzátorok Kényelmes kezelés

YZ-056 Elektrolit Kondenzátor Szivárgási Áram Teszter Nagy Elektrolit Kondenzátorok Kényelmes kezelés

HUF 81259.00
HUF 92340.00
-12 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


YZ-056 Elektrolit Kondenzátor Szivárgási Áram Teszter Nagy Elektrolit Kondenzátorok Kényelmes kezelés
Használati módszer
(1) : nyomja meg az elektrolit kondenzátor feszültség mérő eszköz hálózati kapcsoló "ON" gombot, a szerint, hogy a névleges feszültség a kondenzátor, kiválasztja a megfelelő feszültség tartomány kapcsoló, állítsa be a durva beállító gomb kapcsoló, vérnyomás beállító gomb elforgatásával, a "finom nyomás" (például a 100uf/25 V kondenzátor, válassza ki a 200 V fájlt, "durva szabályozó gombot", hogy az 1-es fogaskerék, majd a "precíz nyomás" gomb, nézze meg a "V", feszültség mérő, feszültség 1,5-szerese a névleges feszültség miatt 40 V), nyomja meg a gombot, hogy megnyitja a jelenlegi "20 ma", a kapacitás mért helyezünk a jack, a katód a katód, felvetette a "KV" gombot, majd nyomja meg a "test" gombot, feszültség stabilitás, feszültség értékek a táblázat az az érték, amelyet a kondenzátor feszültsége.
Például a nagy kapacitás, mint 2000uf, nyomja meg a "test" gombot (mert a feltöltési / kisütési idő, nagy hosszú) válassza ki a megfelelő feszültség tartomány kapcsoló szerint ugyanaz a módszer művelet lehet.
Ha több, mint 400 V az elektrolit kondenzátor, válassza ki a 600 V range gombot.
A mérés magas feszültség nem polaritás kondenzátor, a feszültség, a "2000 V" gombot, a mért kapacitás helyezünk a jack, nyomja meg a "test" gombot, lassú durva stílus nyomás kapcsoló, amikor a kondenzátor már a "nyikorog" a hang, vagy az aktuális mérő digitális veri, a bontás a kondenzátor értékét.
Legyen óvatos Után a kondenzátor mérik, a rövidzárlat mentesítés.
(2) mérési kapacitás szivárgási áram : az, hogy a méret a kondenzátor kondenzátor aktuális tartomány választógomb, a nagyobb kapacitás a jelenlegi kiválasztási több megfelelő feszültség gombok (például 470uf/50 V kondenzátor), a kiválasztás a "200 V" fájlt, feszültség rendelet kb 50 V, a jelenlegi fájlt, majd válassza ki a "20 ma" gombot, hogy "m A gomb megnyomásával, majd nyomja meg a" test "gombot. Mennyi szivárgási áram, jó kondenzátor? Hivatkozás : Papír Kondenzátorok, mica kondenzátorok, poliészter kondenzátorok, poliészter kondenzátorok, általában nem mutatott ki szivárgási áram, elektrolit kondenzátor kevesebb 50 UF, kevesebb, mint 25u A kell, hogy megjelenjen a szivárgási áram, 50500uf kijelző alatt 50u A 5001000uf alatt 100u A szivárgási áram szivárgási áram szivárgási áram kisebb, mint 500u A 100010000uf kijelzőn.
(3) : mérés a zener feszültség tartomány, az alacsony a magas minőségű, a jelenlegi kínálatunk 20 ma, a "KV" gomb, valamint a "lassú" a kulcs is felmerült, a szabályozó helyezünk a jack, cső pozitív negatív negatív pozitív, majd nyomja meg a "test" gombot, állítsa a feszültség, a megfigyelés a táblázatban kell feltüntetni a 10m A, a mérő leolvasásra a cső, feszültség értékét. (például a 10 V szabályozó, a durva beállító kapcsolót, hogy az alábbi 0 standokon, akkor a finom beállító gomb, nézze meg a "m A" meg kell jeleníteni, hogy a jelenlegi méter, körülbelül 1m A).
(4) nyomás mérés dióda trióda, feszültség tartomány : válassza ki a gombot, a magas-alacsony aktuális, válassza ki 20 ma, a "KV" gomb, a mért pipa be van dugva a konnektorba, a anód a dióda a negatív, negatív, pozitív, NPN trióda gyűjtő, hogy a kibocsátó, a negatív szerint a "test" gombot, állítsa be a durva feszültség szabályozó kapcsolót, mint a jelenlegi méter a mérő leolvasásra érték, ez az érték a nyomás a cső.
Szerint a technikai paraméterei az elektrolit kondenzátor, a zárlati áram a kondenzátor u A nem lehet több, mint az Ib=KCU 5 +20-at. Az Ib a szivárgási áram, u A, C a névleges kapacitás u F, U névleges DC üzemi feszültség, K együttható +20 + 5 C / C 0.03, az általános kapacitás nem lehet nagyobb a számított érték 5 alkalommal.
A szivárgási áram, alumínium elektrolit kondenzátor nem lehet több, mint 3-szor a képlet (Ib=KCU), szobahőmérsékleten.
Melléklet : hal klip
Mert a nagy nyomás, felhívjuk a figyelmet, hogy a biztonság!

Főbb jellemzők

Pontossági Osztály:
MINT describ
Modell Száma:
YZ-056
Feszültség:
DC 31800V
Kijelző Típus:
Digitális
DIY Kellékek:
Elektromos
Méretek:
280 x 240 x 90mm
Márka Név:
niusiwen
Működési Hőmérséklet:
MINT describ
vizsgálati feszültség:
DC 31800V (up to 2000V)
Feszültség pontosság:
+ 4%
The leakage current range:
020mA 0100mA
Megjelenítési mód:
full digital display
mennyiség:
280 x 240 x 90mm
Fogyasztás:
40W

A vevőknek is tetszik