• Újszülött
SMOK TF-RDTA S2 Fedélzeten Dual-Post Sebesség Rebuildable Tekercs Asztal w/ 0.2 ohm Kettős Clapton Vezeték 16mm Átmérőjű TFRDTA Tank Porlasztó

SMOK TF-RDTA S2 Fedélzeten Dual-Post Sebesség Rebuildable Tekercs Asztal w/ 0.2 ohm Kettős Clapton Vezeték 16mm Átmérőjű

HUF 2400.00
HUF 2667.60
-10 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


Eredeti Smok TF-RDTA S2 Fedélzeten Dual-Post Sebesség alkatrész a SMOK TF-RDTA Tartály SMOK TF-RDTA S2 Fedélzeten, a fedélzeten a SMOK TF-RDTA tank. Szállj, mint egy tartalék rész! Kerület Szín : Acél Stílus : Dual-Post Sebesség átmérő : 16 mm-es Drót : 0.2 ohm Kettős Clapton vezetékek (Előre telepített) Csomag Tartalma 1 x TF-RDTA S2 Deck 1 x imbuszkulcs 4 x Csere csavarokat 2 x Tömítő Gyűrűk, Egyszerű csomagolást. Szokásos Csomagolás, a gyár, a csomagolás előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Kezelési Útmutató, HOGYAN KELL ÉPÍTENI A RDTA(S2)
1. Megkezdése előtt győződjön meg arról, tiszta-e a keze.
2. Figyelembe véve a TF-RDTA S2 fedélzeten egymástól.
3. Telepítése az előre csomagolt tekercs. Helyezze be az egyik végét a tekercs a bal oldali lyuk, a másik végét pedig a jobb oldali lyuk.
4. Elhelyezése vágás a haladó véget ér a drót ki.
Ellenőrizze, hogy a tekercs rögzített sorakoznak a légrés, illetve győződjön meg arról is, hogy a tekercs NEM érinti a fedélzeten. Akkor ne haladja meg a végén a drótot le.
5. Vágó csík pamut, győződjön meg róla, csak nagyobb, mint a tekercset épített.
6. Helyezze a pamut, illetve forgalomba a közepén.
7. Akkor útmutató a végén pamut kanóc a lyukakon keresztül alatt.
8. Vágás a vége, hogy biztos ne legyen túl rövid, se túl hosszú.
9. Nedves a tekercs az e-liquid, majd állítsa be a kanócot.
Figyelem : a Tekercsek ellenőrizni kell az ellenállás előtt ki egy készüléket, majd újra rendszeres időközönként ellenőrizni kell biztosítani az ellenállás ugyanaz marad. Rendelés Tippek a SMOK TF-RDTA Tank.

Főbb jellemzők

szín:
1 darab, 2 darab, 5 darab
Elem Típusa:
Tartály Csere
Kompatibilis Modell:
Smok TF-RDTA
Anyag:
Fém
Márka Név:
SMOK
Modell Száma:
TF-RDTA S2 Fedélzeten
szín:
Acél
Stílus:
Dual-Post Sebesség
Átmérő:
16mm
Drót:
0.2 ohm Kettős Clapton vezetékek (Előre telepített)

A vevőknek is tetszik