• Újszülött
12 Lyukak Saxophone Parázsló Magas F-kulcs Saxophone Kézzel készített Szoprán Kerámia F hang Ocarinas Hangszer Zelda 12 Flauta

12 Lyukak Saxophone Parázsló Magas F-kulcs Saxophone Kézzel készített Szoprán Kerámia F hang Ocarinas Hangszer Zelda 12 Flauta

HUF 7668.00
HUF 10648.80
-28 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


12 Lyukak Saxophone Parázsló Magas F-kulcs Saxophone Kézzel készített Szoprán Kerámia F hang Ocarinas Hangszer Zelda 12 Flauta
Ha Oroszország barátom, kérlek, ne feledje, hogy írni a teljes nevét, így a csomag sikeresen!
Mi csak eladni versenyképes termékek. Kérjük, ne hasonlítsd a termékek más, alacsony ár termékek minden termék ellenőrizni fogják a hang profi zenész a fenti 4-szer, mielőtt egy raktárban,nem fogjuk küldeni a minősített termékeket vásárlók, nyugodtan vásárolni,azt kapja, amit fizetni kell!
Az ár a várható szerint készül, hogy a termelési, illetve a folyamat nehéz, saxophone által fazekas agyag, gyúrjuk kézzel, majd elégetik a pörkölés, nehéz, s a dallam. A folyamat az égés pörkölés, mert a hőmérséklet nem szabályozott, de azért néhány könnyű megváltoztatni,amelyek nem a siker, így a költségek növelik. Szintén a saxophone kézzel készült lassú sebesség, így az ár a kézi saxophone lesz, nem is olyan olcsó.
Az ár csak egy saxophone, nem beleértve a kéz birtokosa, ha a kereslet a kéz birtokosa, pls velem a kapcsolatot online, vagy küldjön üzenetet.
Minőségi Garancia :
Van szakmai QC csapat, hogy a magas színvonalú termékek, megfelelő csomagolás, minden szállítmány.Biztosak vagyunk benne, hogy a zenei eszközök pontos hang, vonzó hang, sima teljesítmény, elegáns megjelenés. Minden egyes termék lesz ellenőrzött, bevizsgált szállítás előtt, ezért felajánljuk, hogy a termék jó minőségű, de alacsony ár, tudjuk, hogy kapsz egy elégedett termék tőlünk.
Vám-Kibocsátás(a Kevésbé, vagy egyáltalán nem Vámhatóság az Adót Az Árut!)
Mi lesz a hajó elemet, majd a jelentés az áru értékének 5 Lehet, hogy ki kell fizetni, nincs vám.De a vámhatóság nyissa meg a csomagot, revalue a termékek néha,van elég tapasztalat segít abban, hogy a termék keresztül biztonságosan.
Visszatér :
Mi visszatérítjük önnek ha visszatér a tételek számított 15 napon belül a számla tételek bármely okból. Azonban a vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot. Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat. A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.
A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.
Visszajelzés :
Nagyra értékeljük a véleménye vagy javaslata van, mint vevő,mi mindent megteszünk, hogy megkapja a legtöbb pozitív visszajelzést áll rendelkezésre.ha nem tetszik a termékeket semmilyen, az ok,kérjük, hogy küldjön nekünk visszajelzést,akkor köszönöm szépen!Kérjük, lépjen kapcsolatba velem közvetlenül, mielőtt elhagyja a semleges vagy negatív visszajelzést!
Legend of Zelda 12 Lyukak Alto Saxophone C gombot Fuvola Saxophone Kézzel készített Saxophone Hangszer Saxophone Zelda 12 Kerámia Flauta

Főbb jellemzők

Modell Száma:
Saxophone
Márka Név:
SevenAngel
Nyílás Kialakítása:
MEGNYITÁS
E Mechanizmus:
No
Lyukak száma:
12 LYUKAK
Hang:
F hang
Anyag Felülete:
Kerámia
Kulcs anyag:
Kerámia
A Test Anyaga:
Kerámia
Technológia:
Kézzel készített
Méret:
17*10cm

A vevőknek is tetszik