• Újszülött
FJGH!! Ingyenes Szállítás 20db/Sok-Zománc VEGYES Esernyő varázsa medálok a fő varázsa

FJGH!! Ingyenes Szállítás 20db/Sok-Zománc VEGYES Esernyő varázsa medálok a fő varázsa

HUF 1347.30
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


Aukció Címe lesz itt!
Elem Anyagok
cink ötvözet fém
Elsősorban Színek
mint a képen Mennyiség
20db Elem cm-es Méret
vegyes méret
Állapot :
Új,nem használt
A tétel leírása kerül ide. Lehet HTML-t használni, ha akarod. A betűtípus, stílus, szín vagy előre meghatározott, de lehet felülírja a termék leírása ablak. Tétel leírása lehet, amíg a vágy, mint a sablonok fogja méretezni, hogy megfeleljen a hossza a leírások.
A Fizetési Részleteket beilleszteni ide. Létrehozhat egy Fizetési szakasz részeként az Eladó Adatait az Eladó Adatait oldal alatt a Profil Fülre. Létrehozása után az eladó adatait, akkor válasszuk úgy, hogy tartalmazza a lista a lister oldal mellett a sablon kiválasztása. Ha nincs Fizetési Adatait, ez a rész törlődik a sablon.
A Szállítási adatok egészül ki itt. Létrehozhat egy Szállítási szakasz részeként az Eladó Adatait az Eladó Adatait oldal alatt a Profil Fülre. Létrehozása után az eladó adatait, akkor válasszuk úgy, hogy tartalmazza a lista a lister oldal mellett a sablon kiválasztása. Ha nincs Szállítási Részletek, ez a rész törlődik a sablon.
A Feltételekről egészül ki itt. Létrehozhat egy Értékesítési Feltételek szakasz részeként az Eladó Adatait az Eladó Adatait oldal alatt a Profil Fülre. Létrehozása után az eladó adatait, akkor válasszuk úgy, hogy tartalmazza a lista a lister oldal mellett a sablon kiválasztása. Ha nincs Feltételei Eladó, ez a rész törlődik a sablon.
A Rólunk információk egészül ki itt. Létrehozhat egy Rólunk szakasz részeként az Eladó Adatait az Eladó Adatait oldal alatt a Profil Fülre. Létrehozása után az eladó adatait, akkor válasszuk úgy, hogy tartalmazza a lista a lister oldal mellett a sablon kiválasztása. Ha nem Rólunk információ, ez a fejezet törölve lesz a sablon.
A lépjen Velünk Kapcsolatba, az információk egészül ki itt. Létrehozhat egy lépjen Velünk Kapcsolatba szakasz részeként az Eladó Adatait az Eladó Adatait oldal alatt a Profil Fülre. Létrehozása után az eladó adatait, akkor válasszuk úgy, hogy tartalmazza a lista a lister oldal mellett a sablon kiválasztása. Ha nincs, Forduljon Hozzánk az információ, ez a fejezet törölve lesz a sablon.

Főbb jellemzők

Elem Típusa:
ékszerek megállapítások
Márka Név:
ALYMMO
is_customized:
Yes
Jól vagy Divat:
Divat
Elem Típusa:
Varázsa

A vevőknek is tetszik