• Újszülött
50pcs Forró 26mm Hordozható Akvárium Tó Golyó A Tartályt Tiszta akvárium Szűrő, Bio Balls Meleg Eladási -15

50pcs Forró 26mm Hordozható Akvárium Tó Golyó A Tartályt Tiszta akvárium Szűrő, Bio Balls Meleg Eladási -15

HUF 1048.00
HUF 1231.20
-15 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


50pcs Forró 26mm Hordozható Akvárium Tó Golyó A Tartályt Tiszta akvárium Szűrő, Bio Balls Meleg Eladási
Funkció :
100% Vadonatúj!
A bio-szivacs belsejében további terület a növekedés jótékony Bio-Spira baktériumok
BIO-Golyókat nem kell cserélni, kivéve, ha megsérült vagy megsemmisült
Abban az esetben, ha a túlzott építmény, lehet, hogy óvatosan öblítse ki vízzel a kialakult akvárium, ha szükséges
Átmérője bio ball : 26mm.
Csomag
50 x Bio Balls
Írunk egy alacsonyabb érték a csomag elkerülése érdekében készítsen tarifák. Minden ország más tarifák politika. Mi nem számítunk fel semmilyen forgalmi adót, valamint kezelési díjat.
Mindenesetre nem vagyunk felelősek adó (ÁFA)/Behozatali Vámok vagy bármely azzal egyenértékű merül fel, a szállítási tranzakció. Kérjük, ellenőrizze a helyi egyéni jogszabályok, illetve látogasson el a helyi vámszerv a honlapon, mielőtt vásárol.
Általában küldjük a csomagot ajánlott levélben ,Ha kell, a telek sürgősen , akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy fizetni az extra szállítási költség , köszönöm .
1.Ha az elem nem működik, kérjük, ellenőrizze kétszer ellenőrizze, hogy az elem meghibásodik, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz képviselője azonnal, akkor tudom, a Részletes Probléma , mi mindent megteszünk, hogy szolgáljalak.
2.Ha kaptál egy hibás, sérült, hibás, vagy a tétel nem leírt, vegye fel velünk a részleges/teljes visszatérítési vagy csere a költség.
3.Ha vissza akar térni az elem,akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 30 napon belül csomag érkezik .Vissza a termékek is biztosítania kell, hogy az eredeti állapotába, beleértve azt is, doboz, csomagolás, valamint minden egyéb kiegészítők. Vissza, hogy egy eredmény, az ügyfél a hiba alá kerülnek, a tényleges szállítási díj levonása a visszatérítés.
4. Vevőnek kell fizetni a szállítási díjat vissza, ha a NEM-Eladó Hibát visszatér a visszatérítés . (E. g. hozott rossz méret, vagy rossz elem)
A satisfication mindig a törekvés , lépjen velünk kapcsolatba, kérjük, ha bármilyen problémája vagy kérdése van ,köszi !

Főbb jellemzők

Típus:
Halak
Anyag:
Műanyag
Modell:
M60035247

A vevőknek is tetszik