• Újszülött
Sounderlink Neusound Neus Okos QQ200 20W HiFi Nagy teljesítményű mini hordozható kültéri vezeték nélküli mély basszus Bluetooth hangszóró

Sounderlink Neusound Neus Okos QQ200 20W HiFi Nagy teljesítményű mini hordozható kültéri vezeték nélküli mély basszus Bluetooth

HUF 18808.00
HUF 34830.00
-46 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


A Hang minősége Neus Okos QQ200 Bluetooth hangszóró szinte a Bose Sound link Mini méret. Egy pillanatra, nem várhatjuk el sok hang van ebben a kis egység. De tényleg meglepett az összeg a pwoer, hogy ez a kis hangszóró doboz ad ki. a hang elég nagy ahhoz, hogy egy nagy nappali, Reallt szobát betöltő hangzást. A hang gazdag, mint a hangszóró csak a betűtípus meg.
1. Kettős radiátor szimmetria technológia létrehozása hihetetlen basszus hanghatást ez a kis egység. Adja ki a töltelék, hogy figyelj, hogy a VÁLTÓÁRAMÚ nagy szónok.
2. Szakmai nyers hangszóró vezető kettős radiátor, 20 MM nagy hang érme ritka föld anyagok Nd-Feb mágneses; nyújtanak lenyűgöző a mély, extra világos, magas hatás
3. Digitális erősítő IC a Texas 3118 D2 erősítő, A maxim eszköz chip is ad ki 50 W*2 azonnali MAX teljesítmény.
4. Beépített Maxx Bass Digitális Hang processzor(DSP), valamint equalizer, A DSP beépített hullámok Maxx Bass technológia, Amely ad egy vitual a mély hatás. Maxx Bass DSP viselkedik, mint egy vitual mélynyomó, amely megerősített a basszus a hatása, mint az alábbi.(Halljuk néhány fajta bass hatás, fizikailag, a hangszóró nem ad, de halljuk által ad ki ívelt sokkal magasabb frekvencia)
5. Beépített Bluetooth, majd a AUX-bemenet, kompatibilis bármilyen hangforrás, például Iphone, Android telefon, Tablet PC, Ect
6. Beépített TF slot, lehet játszani, WMA&MP3 formátumú zenéket közvetlenül
7. vezeték nélküli Bluetooth-zene streaming Iphone, Ipad, Okos telefon más Bluetooth-eszközök. Blutooth V 4.2. Ad legalább 10 Meter(33 hüvelyk ) távolságra.
8. nagy kapacitású akkumulátor utolsó játszik 5-8 óra. 7.4 V, 2200mah=3.7 V,4200mah. A nagyobb feszültség az akkumulátor ad ki, A további azonnali hatalom a hangszóró ad ki.
9. A smart QQ200 Bluetooth hangszóró ad 6 Óra folyamatos játék. Körülbelül 2 Órával rövidebb, akkor Bose Soundlink Mini. Ez alapján 10% - kal erősebb, akkor Bose Soundlink mini.
Ha szüksége van egy felszólaló, hogy a hang minősége hasonló, mint a Bose Soundlink Mini ($189) vagy a B&O A1 szint. De, jóval alacsonyabb áron. Biztos a felügyelettel.
A csomag tartalma : https :
Okos QQ200 Bluetooth hangszóró 1 ses
Micro USB kábel 1 db
3,5 MM-es kábel 1 db
Felhasználói kézikönyv 1 szett(Felhasználói kézikönyv tartalmazza 10 nyelvek : francia, orosz, olasz, koreai, Japán, Egyszerűsített Kínai, angol, spanyol, portugál, német. )
SPL (Hang nyomja Szint)cruve Okos QQ200 VS Bose Soundlink Mini-2

Főbb jellemzők

szín:
Fekete, fehér, arany, ezüst
Áramforrás:
DC,Akkumulátor
PMPO:
25w
Anyag:
Műanyag
Funkció:
Telefon Funkció,DTS,Sem
kommunikáció:
AUX bemenet,RCA,Audio Vonal,Bluetooth
Akkumulátor:
Igen
Támogatás Apt-x:
Igen
Hangvezérlés:
No
Lejátszási Funkció:
FLAC,Nem,MP3
Kimeneti Teljesítmény:
20W
Szekrény Anyag:
Műanyag
Támogató ALKALMAZÁS:
No
Frekvencia Tartomány:
70Hz-20KHz
képernyő:
No
Hangszóró Típus:
Hordozható
Memória Kártya Támogatás:
Igen
Intelligens Asszisztens:
Egyik sem
Vízálló:
No
Beépített Mikrofon:
Igen
Márka Név:
Neus
Száma Hangszóró Burkolat:
1
Csatornák:
2 (2.0)
Távirányító:
No
képernyő:
No
Audio Crossover:
Teljes Körű
Modell Száma:
Neus okos QQ200+
Bluetooth Verzió :
V4.2+EDR, gyorsan adatok átmenet
Bluetooth távolság:
8-16M
basszus radiátor:
2 db
Játék mód:
Bluetooth, TF kártya, AUX(line in)
Bluetooth gyakorisága:
2.40-2.48 GHz-es
S/N:
>85dB
hangszóró torzítás:
hangszóró erősítő típus:
digitális erősítő
Akkumulátor Kapacitás:
7,4 V-os,lítium akkumulátor 2200mAh
Hangutasításokat:
Angol, lehet váltani Kínai

A vevőknek is tetszik