• Újszülött
USA Raktár, Szállítás-CE FDA ÚJ Csuklón Viselhető Digitális Pulse Oximeter CMS 50F Alvás Tanulmány.CONTEC

USA Raktár, Szállítás-CE FDA ÚJ Csuklón Viselhető Digitális Pulse Oximeter CMS 50F Alvás Tanulmány.CONTEC

HUF 23728.00
HUF 24975.00
-5 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


NEKÜNK költségtérítést,a hajó TŐLÜNK raktár,szállítás 3-6 nap
Más országok,hajó Kína Kína által Rendszeres Post,2 hét szállítási.
Modell Száma CMS50 F
A Ujjbeggyel Pulse Oximeter regisztrált az Ausztrál Regisztrálni a Terápiás Termékek (ARTG) a kód 136606 által hitelesített FDA, az Egyesült Államok, valamint CE &TÜV Európában. Leírás Elv a CMS50 F Pulse Oximeter, a következőképpen : Fotoelektromos Oxyhemoglobin Ellenőrzési Technológia összhangban elfogadott Kapacitás Impulzus Szkennelés & Rögzítési Technológia,a Pulse Oximeter lehet mérésére használt a pulzus oxigén telítettség, valamint a pulzus végig az ujját.A termék alkalmas használják a család, kórház, oxigén bár, közösségi egészségügyi, fizikai érdekel a sport (felhasználható előtt, vagy sportolás után, de ez nem ajánlott, hogy használja a készülék az eljárás során, hogy a sport), stb. Főbb Jellemzői 1.Kis mennyiségben, ight a súly, kényelmes a szállító 2.A termék működése egyszerű ,alacsony fogyasztás 3.Sp O2 érték kijelzése 4.Pulzus érték kijelző, oszlopdiagram kijelző 5.Pulzus hullámforma kijelző 6.A megjelenítési mód változtatható 7.Képernyő fényereje változtatható 8.A pulzusa hang jelzés 9.A mért adatok határértékek túllépése, alacsony feszültség riasztás funkció a felső/alsó riasztási tartomány is állítható 10.Az óra funkció 11.Akkumulátor kapacitás jelzése 12.Alacsony feszültség jelzés : alacsony-feszültség jelző akkor jelenik meg, mielőtt rendellenesen működik, ami annak köszönhető, kisfeszültségű,valamint a riasztási funkció 13.A Sp O2 érték pulzus érték tárolási, raktározási adatok feltölthetők, hogy a számítógépek) 14.Valós idejű adatokat lehet továbbítani számítógépek 15.Csatlakoztatott külső oximeter szonda 16.Vezeték nélküli kommunikációs funkció(CMS50 FW) Fő teljesítmény 1.Megjelenítési Mód : 65 K Szín, OLED kijelző 2.Képernyő Felbontás : 128*96 3.Sp O2 Mérési Tartomány : 0%~100% , (a felbontás 1%). 4.Pontosság : 70%~100% : ±2% ,70% Alá nem specifikált. 5.PR-Mérési Tartomány : 30bpm~250bpm, (a felbontás 1bpm) 6.Pontosság : ±2bpm vagy ±2% (válassza a nagyobb) 7.Mérési Teljesítmény Gyenge Töltési Állapot : Sp O2, valamint a pulzusszám lehet megfelelően jelennek meg, amikor a pulse-töltelék arány 0,4% - os. Sp O2 hiba ±4%, pulzus hiba ±2 bpm vagy ±2% (válassza a nagyobb). 8.Ellenállás környezeti fény : A közti eltérés a mért érték az az állapot, mesterséges fény, vagy fedett, természetes fény, hogy a sötétkamrában kisebb, mint ±1%. 9.Fogyasztás : kevesebb, mint 100m A 10.Feszültség : DC 3,6 V~4.2 V 11.Tápellátás : Tápfeszültség 3.7 újratölthető lítium akkumulátor × 1 12.Akkumulátor dolgozik óra : 20 óra 13.Akkumulátor élettartam : feltöltési / kisütési nem kevesebb, mint 500-szor. 14.Biztonsági Típus : Belső Akkumulátor,BF Típus Tartozékok Eladni a standard felhasználói kézikönyv USB-vonal egy karszalag lemez (SZÁMÍTÓGÉPES szoftver) felnőtt-oximeter szonda egy adapter(GTM41076-0605;CMS0105) egy karszalag Eladni ezen kívül Más oximeter szonda(Lásd szonda alkalmazása utasítás részleteket, majd észre, felújítás) Fizikai Identitás Méret : 61(L) × 56(W) × 24 (H) mm Súly : kb 50g (a lítium akkumulátor*1) Minősítés Telt el CE FDA
CONTEC MEDICAL SYSTEMS CO.,KFT.
Contec Orvosi Rendszerek összpontosító kutatások,előállítása, illetve forgalmazása, orvosi műszerek,1992-ben alakult, mint egy high-tech cég. Jelenleg több mint 1200 alkalmazottja a cég. A termékcsalád széles körét fedi le 13 kategóriában.A legtöbb hazai kórházak ügyfeleink.
Ma létrehoztunk egy modern tudományos, hatékony gyártási rendszer irányítási rendszer. A kutató csapat törekvések, hogy fokozza a minőségi, versenyképes szélén a termékek. Túl vagyunk az ISO 9000 néhány termékünk van, CE bizonyítvány.
Contec reméli, hogy együttműködik a nemzetközi vállalatok ellátási több innovatív design, fejlett technológia, termékek.

Főbb jellemzők

Elem Típusa:
Vérnyomás
Alkalmazás:
Ujj
Áru Minősége Tanúsítási:
CE
Márka Név:
CONTECMED
Modell Száma:
CMS50F-USA

A vevőknek is tetszik