• Újszülött
NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS 750ML Hordozható Alumínium Kerékpár kulacs Kemping Kerékpár Kanna Karabiner Csomagolt Kerékpáros kulacs

NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS 750ML Hordozható Alumínium Kerékpár kulacs Kemping Kerékpár Kanna Karabiner Csomagolt Kerékpáros kulacs

HUF 1955.00
HUF 3688.20
-47 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


Kerékpáros Üveg Neve 750 ML Hordozható Alumínium Kerékpár kulacs Kemping Kerékpár Kanna Karabiner Csomagolt Kerékpáros kulacs
A NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS
NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS 2001-ben indult egy cél : hozzon Létre egy másik kerékpáros tapasztalat, hogy az emberek a világ minden tájáról.
Az alapítók a NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS voltunk mérnökök, valamint Kína-a Világ Kerékpáros Sportoló. Megértették, hogy az erősségei. Szóval, ahhoz, hogy a kerékpározás több élvezetes számára, hogy az emberek szerte a világon, azt tették, amit tudtak, a legjobb. Azt tűzte ki, hogy javítsa a kerékpáros élményt azzal, hogy a következő három irányadó elvek : az Ihlet, az Innováció, valamint a kivitelezés.
Azzal kezdte, könnyű alumínium keret. A képesség a NYUGATI KERÉKPÁROZÁS, hogy jó minőségű kerékpárok megfizethető áron engedélyezett több lovasok tapasztalat, hogy a kerékpározás egy teljesen új módon. Azóta a NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS van úttörő fejlesztések mind alumínium, illetve összetett mérnöki. Bevezettük az első megfizethető szénszálas kerékpár, illetve átalakult nagy teljesítményű országúti kerékpárok a Teljes Kompakt Út design. A hegyi kerékpározás, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS mindig a legjobb.
Az elmúlt 14 év, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS nőtt, jóval a gyártási gyökerek, hogy mára a világ egyik vezető márka a minőségi kerékpár, felszerelés. A több mint 700 kiskereskedelmi partnerek világszerte célja, hogy inspirálja kaland minden lovas, alkalmi, hogy versenyképes.
NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS kerékpárok nyerni design awards. De a legfontosabb, hogy megnyerjük a szívét a lovasok, akik úgy döntenek, hogy a kerékpározás egy része az életüknek. Támogatjuk, hogy a választás. Úgy véljük, így a világ egy jobb hely.
ÉLETED PÁRJÁT, NYUGAT-KERÉKPÁROZÁS.

Főbb jellemzők

Anyag:
Alumínium ötvözet
Márka Név:
Nyugat-Kerékpározás
Kapacitás:
750ml
Kerékpáros Víz Üveg Színe:
Fekete Piros Ezüst Kék
Kerékpáros Kulacs Használata:
Kerékpározás, Lovaglás, Turisztika, Utazás, Vezetés, Hegymászás
Csomag Tartalmazza:
1 x Üveg
szállítási határidő :
36 óra óta befejező paymen
Modell Száma:
YP0721006 -SY
tanúsítási:
Nyugat-Kerékpározás

A vevőknek is tetszik