• Újszülött
AC220V 2CH 2Channe Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer teleswitch 1*Vevő +12*Adók a Készülékek Kapu garázsajtó

AC220V 2CH 2Channe Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer teleswitch 1*Vevő +12*Adók a Készülékek Kapu garázsajtó

HUF 10346.00
HUF 11758.50
-12 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség

AC220 V 2 CH 2 Channe Vezeték nélküli Távirányító Kapcsoló Rendszer teleswitch 1*Vevő +12*Adók a Készülékek Kapu Garázs Ajtó .. JRL-2301 A cég nem kapja meg a távirányító testület, amely alkalmas a lopásgátló riasztó, távirányító elektromos ajtók, Ablakok, jel ellenőrzés, ipari központ, az elektromos vezérlő áramkör az emelő eszközök, stb. Távirányító kapcsoló modul relé érintkező kimenet függetlenül, nagyon alkalmas a közvetlen irányítást mindenféle terhelés;Termékek elfogadja vezeték nélküli fix kód technológia, többirányú, noninterference kapcsoló. Távirányító kapcsoló áramkör összetevő anyagok vásárlók kontraszt
Üzemi Feszültség : 220 V
Max. terhelési áram : 10 A
Működési Frekvencia : 315 MHZ/433 MZH( Frekvencia testreszabható)
kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt meghatározott , a munka együtt, mielőtt a hajó , így nem kell aggódnod, milyen gyakorisággal vannak . csak valaki, aki vesz a vevő, vagy adó egyedül ,biztos érdekel a frekvenciát, hogy megfeleljen .
Vevő érzékenység : : -105 Db
Üzemi hőmérséklet : -10 C - +80 C
Kimeneti mód : csak Pillanatnyi.Váltás. Reteszelt Állítható a Jumper a Vevő .
Kód típusa : Tanulás kód
Átviteli távolság : 20-100 M
munka - /kimeneti mód
Jog/Pillanatnyi :
nyomja meg az egyik gombot dolgozik /A. lazítsa meg az ujját azonos gomb stop/LE . egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter )
Self -lock/Váltás :
nyomja meg az egyik gombot egy ideje dolgozik/A . nyomja meg ugyanazt a gombot a stop/LE . (egy csatornás kapcsoló(vevő) kell egy gomb távirányító (transmitter)
inter-lock /Reteszelt : nyomja meg az egyik gombot dolgozik/A ,nyomja meg a másik gombot a stop/LE . ( egy csatornás kapcsoló( vevő )kell 2 gomb távirányító (transmitter )
Tanulási Módszer :
Nyomja meg a tanulási gombot, ez azt jelenti, hogy volt ez a tanulmány, amikor a jelzőfény villog . aztán nyomja meg bármelyik gombot a távvezérlőn, hogy transmite jel . ez azt jelenti, hogy a tanulás sikeres, ha a jelző flash 2-szer, míg a fény kialszik .
Távirányító (transmitter)
Távirányító :
Működési Feszültség : DC12 V
Üzemi Áram : 30 MA
Működési Frekvencia : 315 MHZ/433 MHz
Frekvencia Távolság : 20-200 MÉTER
(kérjük, vegye figyelembe, hogy az ideális távolság, anélkül, hogy bármilyen blokk, valamint jel zavarja , akkor bukik körülbelül 10% -50% - val a blokk, illetve interferencia ).
Megjegyzés : 433 mhz-es, valamint 315 mhz állnak rendelkezésre ,315mhz küld, ha nincs igény a frekvencia
A Csomag Tartalmazza :
1 x Vevő ( fedéllel )
12 x Jeladó ( akkumulátorral )

Főbb jellemzők

Márka Név:
SZÁZAD AOKE
Csatorna:
2
Modell Száma:
220V-2ch
Csomag:
No
Vezeték Nélküli Kommunikáció:
RF
Használat:
Univerzális
Gyakorisága:
315mhz / 433mhz

A vevőknek is tetszik