• Újszülött
12 Narancs Színű D Szakrális Csakra Matt Kvarc Kristály Énekel Tál ingyenes velúr, valamint o-gyűrű

12 Narancs Színű D Szakrális Csakra Matt Kvarc Kristály Énekel Tál ingyenes velúr, valamint o-gyűrű

HUF 19710.00
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


Üdvözöljük a boltba érdekes a elemek,mi lesz a kínálat egy ingyenes velúr o-gyűrű
a kristály énekel tál!
Ezek a gyönyörű, világító tálak bocsátanak ki egy nagy kiterjedésű hangot, hogy gyógyító a test mélyebb szövetekben. Hangulatos ősi templomok, a Klasszikus Matt Tálak izzad a gyógyító mátrix, ahol ők hangzott. A hatások a játék Klasszikus Matt Tálak otthon, irodában vagy egy nagy csoportba lehet több földelő, illetve segítse a stabil, nyugodt energia. Az erősen tapintható, fény-teli Klasszikus Matt tálak tökéletes elválasztó eszközök nagy csoportok, meditáció, valamint beltéri, mind kültéri gyógyító, kerti terek. A Klasszikus Matt tálak készítsen egy Föld energia. A fehér szín emlékeztet, a tisztaság, valamint az új kezdet. Természetes fény növeli a tál segítségével, valamint a Feng Shui fellebbezést. A Zen-faragott úgy néz ki, a gyógyulás pedig a Yin/Yang tulajdonságok csillag. Klasszikus Matt lekerekített, fény-teli tálak gyűrű fuller, simább hangok, hogy összekapcsolják a legédesebb Egyetemes harmóniák.
Vagyunk szakértő, aki hangot tuning. Tökéletes C C# D D# E F F# G G# A# B zenei hang 1-Től oktáv 7. oktáv, elsősorban az oktáv 3, 4 oktáv. Tudjuk hang bármilyen formában énekelni edényből tökéletes zenei hang. Tehát egy meghatározott termék nagyon könnyű nekünk.7db, mint egy készlet, vagy 8db, mint egy készlet, vagy 12db vagy 13pcs, mint egy készlet, van 36, mint egy halmaz is
Alkalmazás :
A funkció Minden egyes Csakra :
Hogyan kell játszani
1. Játszani matt kivitelben kvarc énekel tálak, fogja meg a suede-szabályozott eszköz, mint a hold egy ceruzát.
2. Alkalmazása még nyomás, lassan útmutató az eszköz körül, a külső peremén, tartja szilárdan, mint a rezgés kezd építeni, majd a kívánt hangerő eléréséig. Az eszköz legyen kis szögben, hogy a külső a tálba figyelmet kell tenni annak érdekében, hogy állandó egyenletes nyomás. Ha az eszköz olyan, mintha visszaveri a rim a tálba, ha a rim válik homályos, ha kellemetlen hangok fordulnak elő, vagy ha a hang csillapított játék közben, ez azt jelzi, hogy túlkoros vagy egyenetlen nyomás.
3.A gyakorlat a legjobb módja annak, hogy megtanulják irányítani a hangjelzést, majd kötet, folyamatos gyakorlat uralkodik a megfelelő technika, a játék lesz természetes. A rim a tál képes lejátszani bármilyen irányba. Az eszköz eltávolítása után ének a rim lehetővé teszi a tálat, hogy továbbra is rezonáló pedig lehetővé teszi, hogy a hang, hogy lassan kezdődik, hogy csökkentse a hangerőt. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes tonális átmenetek, amikor a több tálak. A hang természetesen fakul ki, míg egy másik tálban van kapcsolva. Javasoljuk, hogy játszani nem Kvarc kristály énekel tálak közel egy személy fej, arc, vagy a fülek a halláskárosodás elkerülése érdekében kérjük, ütközések, vagy egyéb balesetek. Kerülje a játék kvarc kristály énekel tálak belül 12 cm egymást, mint az erős vibrációt vagy harmonikus felhangok vezethet, hogy a megrázó, vagy törés. Fenntartása nagy mennyiségű, illetve maximális rezgés károsítja az összes kristály tálak. Ha végzett gombot a kristály tálba lehet, feszült mikroszkopikus repedések hozható létre, a kvarc, amely okozhat az éneklő tál hogy később sikerül.
Ez a legjobb bolt, közlekedés Kvarc kristály énekel tálak a hordtáskába, ami illik is a tálba szorosan. Felhívjuk a figyelmet ellen veszi a tál fel, vagy a kezében a tál a rim, mint még egyszer ezt teszi a törzs a tálba, hogy potenciálisan kárt.
Shippment
a) A fenti várható szállítási idő csak neked referencia,ha nem lehet, a csomagot/termék időben,pls, nyugodtan szólj, megpróbáljuk a legjobb az ön számára
b) a Behozatali vámok,adók, egyéb vám kapcsolódó díjak nem szerepelnek az árak,a Vásárlók kell viselnie minden rceponsibility minden külön költség felmerült.
Visszajelzést
Ügyfél-elégedettség nagyon fontos számunkra!
Ha elégedett vagy a tételek rendelt, kérem, hagyjon visszajelzést!
Ha nem elégedett a elemek, amit rendelt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Együtt tudunk dolgozni probléma megoldásához!

Főbb jellemzők

Márka Név:
SINGINGBOWL
Modell Száma:
Kvarc Kristály Énekel Tál
Súly (KG):
5.5

A vevőknek is tetszik

14 hüvelyk Afanti Zene Pergő (ASD-069)
  • Újszülött

14 hüvelyk Afanti Zene Pergő (ASD-069)

HUF 30240.00

14 hüvelyk Afanti Zene Pergő (ASD069)Afanti Zene is összpontosítani Dob 20 éve!Afanti Musical Instrument CO.,KFT.1 Hiteles gyár által TettaKína!2 Arany tagja Alibaba.com & MadeinCh