• Újszülött
150w 150 watt 110v-220v, hogy 12 v-os Automata elektromos kapcsoló berendezések átalakító szivargyújtó adapter csatlakozóját.autó, viszont otthoni használatra.

150w 150 watt 110v-220v, hogy 12 v-os Automata elektromos kapcsoló berendezések átalakító szivargyújtó adapter csatlakozóját.autó,

HUF 6412.00
HUF 6750.00
-5 %
Hozzáférhető formában

Elérhetőség


Kimeneti teljesítmény : 150w, 120 w-os Konverziós hatékonyság : ≥90% Bemeneti teljesítmény : 110-240 V 50 / 60 HZ (Univerzális) Kimeneti feszültség : DC12 V / 13 A (120 w-DC12 V/10 A) Működési hőmérséklet : -20 ℃ - a 60 ℃ Jelzőfény : a jelzőfény Bemeneti vonal hossza : 1,2 méter Kimeneti vonal hossza : 0,5 m Kimenet, vonal, felület : autó szivargyújtó csatlakozó Power polaritás : a belső, mind a külső negatív, Méretek : 153mm*72mm*45mm
A termék leírása
Elfogadja energiatakarékos IC chip, a tökéletes védelem, rövidzárlat, túlterhelés, túláram, túlfeszültség védelem, CEC szabványt.
1, jó anti-zavaró teljesítmény, nagy megbízhatóság.
2, kis dc hullám, magas hatásfokú.
3, alacsony üzemi hőmérséklet, hosszú élettartam.
4, széles bemeneti feszültség (100-240 v - os), összhangban a globális használt szabványos.
5, szigetelés teljesítménye jó, a magas elektromos erő.
6, a rövidzárlat, túlterhelés, túlzott feszültség védelem funkciót.
7 magas hőmérsékleten égő gép, 100% - öregítési teszt.
8, Ez a power adapter 150 w teljesítmény, mind csatlakoztassa a kevesebb, mint 150 w elektromos készülékek.
9, Ez a power adapter 120 w teljesítmény, mind csatlakoztassa a kevesebb, mint 120 w elektromos készülékek.
Körülbelül színű, Mert a monitor, környezeti fény hatások, színes képeket, egy kicsit más, a tényleges tárgy, mint egy szabvány, Fotók referencia . Körülbelül feekback Ügyfél értékelése nagyon fontos számunkra, kérjük, adja meg öt csillagos értékelést, ha van valami elégedetlenség, kapcsolatba léphet velünk, hogy oldja meg a problémát, ad kielégítő választ. Köszönöm a kedves . A szállítás egy gyors gazdasági módon, hogy a közlekedés, ha van szüksége, kérjük, használja a gyors szállítás módszer, a csomagot szállítjuk az 5-15 nap, de a szállítási költség drágább lesz, hogy növelni kell egy kis költségek, ha nem akarjuk, hogy kiad egy csomó pénzt az áruszállító, kérjük, Használja a gazdasági közlekedés, de az idő lassabb lesz, körülbelül 20-40 nap,nagyon távoli helyen, ez körülbelül 40-70 nap.(Egy másik módja : Ha veszel több terméket, akkor automatikusan konvertálja, hogy gyors szállítás. Ez az ingyenes szolgáltatás.) Szóval kérlek, ne aggódj, ha a végén a vatera piacterén szállítási nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy meghosszabbítja a szállítási napon kérjük, ne önkényesen ad nekünk egy vita, mert nem vagyunk futár cég, nem tudja ellenőrizni, hogy a sebesség közlekedés, bármilyen kérdése van, lépjen kapcsolatba a helyi express , Vagy közvetlenül lépjen velünk kapcsolatba, önkényesen ad nekünk egy vita durva, de nem oldja meg a problémákat. Minden vámok által generált, a vámhatóság kell a saját elkötelezettség, nem vagyunk felelősek. Arról, hogy vissza 1, ha a szállítási nap vége felé közeledik, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy meghosszabbítja a szállítási napon kérjük, ne önkényesen ad nekünk egy vita, ez a helyzet, nem engedjük meg az árát, mert a termékek érkezik a megjelölt címre. 2 csomag bármilyen csomagolás kár, kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi futárszolgálat kártérítést. 3, ha a csomag már minden minőségi problémák, vagy a leírás nem felel meg, nem használhatja fel, illetve más kérdés, szüksége van lépjen kapcsolatba velünk, aztán vissza a terméket nekünk, Ha kap vissza a csomagot,mi visszatérítjük önnek.
Ha meg szeretné vásárolni több terméket, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval, lesz egy nagy kedvezmény.

Főbb jellemzők

szín:
120 W-OS, 150W
Modell Száma:
l

A vevőknek is tetszik